Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. Splošno

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje. S spletno trgovino Mgnificent(v nadaljevanju kot »spletna trgovina«) upravlja Vivitos d.o.o. (v nadaljevanju kot »Ponudnik«).

Pravico do nakupa v spletni trgovini imajo tako registrirani člani kot tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati.

Z registracijo v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Z nakupom kupec dovoljuje, da Ponudnik shranjuje, obdeluje in uporablja osebne podatke, posredovane na spletnem obrazcu, do preklica za naslednje namene: za pošiljanje e-novic, telefonsko, pisno in elektronsko obveščanje o novostih in ponudbah, vabila na dogodke, segmentacijo strank, anketiranje, statistične obdelave.

S temi Splošnimi pogoji poslovanja se opredeljuje delovanje spletne trgovine, pravice in dolžnosti obiskovalca, uporabnika in kupca ter poslovno razmerje med Ponudnikom in uporabnikom kot kupcem izdelkov iz ponudbe spletne trgovine.

Podatki o podjetju:
Vivitos d.o.o.
Draga 62
1000 Ljubljana
Matična številka: 7096437000
Davčna številka: 93114028
Identifikacijska številka za DDV: SI93114028
TRR: SI56 6100 0001 4170 010 odprt pri Delavski hranilnici d.d., Ljubljana
Telefon: +386 51 245 222
Email: info@vivitos.si
Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

2. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bodo uporabniku vselej na voljo:

 • podatki o identiteti Ponudnika;
 • kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo s Ponudnikom (naslov elektronske pošte, telefon ipd.);
 • informacije o bistvenih značilnostih izdelkov oz. storitev iz ponudbe spletne trgovine, vključno s poprodajnimi storitvami;
 • informacije o dostopnosti izdelkov oz. storitev iz ponudbe spletne trgovine;
 • način in pogoji dostave izdelkov oz. izvršitve storitev, predvsem kraj in rok dostave;
 • informacije o načinu plačila;
 • podatki o časovni veljavnosti ponudbe iz spletne trgovine;
 • informacije o roku, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop;
 • informacije o možnosti vračila izdelkov in o tem, če in koliko takšno vračilo stane uporabnika;
 • informacije o postopku s pritožbo uporabnika ter podatki o kontaktni osebi Ponudnika za stike z uporabniki.

3. Ponudba izdelkov, rok ter stroški dostave in prevzem izdelkov

Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja ter ažurira. Zato lahko pride tudi do napak. Prosimo, da nas o njih obvestite na tel. št.: +386 51 245 222. Skušali jih bomo čim hitreje odpraviti.

3.1. Akcije in popusti
Popusti se ne seštevajo. V kolikor so izdelki na spletni strani že v akciji oz. je na njih že določen kakršenkoli popust, dodatni popusti zanje ne veljajo.

3.2. Rok dobave
Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je praviloma 2 delovna dneva za dostavne naslove v Sloveniji, razen če Pošta Slovenije na posamezni dostavni naslov dostavlja kasneje (glej točko 10.). Za ostale izdelke velja za dostavne naslove v Sloveniji zgoraj navedeni rok dobave, ki je naveden ob izdelku v spletni trgovini.

3.3 Prevzem izdelkov
Uporabnik lahko ob oddaji naročila določi enega od naslednjih načinov prevzema izdelkov:

 • osebno v Ljubljani po vnaprejšnjem dogovoru oz. po pošti na vaš naslov; v tem primeru se ne plača poštnih stroškov; plačilo po predračunu na TRR Ponudnika.
 • po poštnem povzetju – poštni stroški za nakupe do 40 EUR znašajo 3,00 EUR + 1,50 EUR provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije za plačilo po povzetju; za nakupe nad 40 EUR je dostava brezplačna.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

4. Načini plačila

Ponudnik uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na tekoči račun Ponudnika;

5. Cene

Spletna cena velja za vse uporabnike spletne trgovine Ponudnika.

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave (glej točki 3. in 10.). Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine.

Kljub trudu, da bi Ponudnik zagotovil najbolj ažurne in točne podatke se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo ponudnik:

 • uporabniku (kupcu) to sporočil in ga obvestil o novih cenah, uporabnik ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov; oziroma
 • uporabniku (kupcu) omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.

6. Postopek nakupa

6.1. Naročilo sprejeto
Po oddaji naročila uporabnik (kupec) od Ponudnika po elektronski pošti prejme obvestilo, da je naročilo sprejeto. V roku 1 ure od prejema tega obvestila ima uporabnik (kupec) možnost preklicati naročilo.

6.2. Naročilo potrjeno
Če uporabnik (kupec) naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik po prejemu naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave tudi telefonsko kontaktira uporabnika (kupca) na sporočeno kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila Ponudnik uporabnika (kupca) po elektronski pošti obvesti o predvidenem roku dobave. Kupoprodajna pogodba o nakupu naročenih izdelkov med uporabnikom (kupcem) in Ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena (glej točko 7.).

6.3. Blago odpremljeno
Ponudnik v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti uporabnika (kupca).

7. Izdaja računa

Ponudnik kupcu pošlje račun v pdf formatu na e-naslov kupca. Ponudnik uporabniku (kupcu), ki kupi izdelek iz spletne trgovine, izda račun z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa z vrnitvijo kupljenega izdelka. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena pri Ponudniku. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

Kupoprodajna pogodba med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) je sklenjena v trenutku, ko Ponudnik potrdi naročilo (glej točko 6.2). Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za Ponudnika kot za uporabnika (kupca).

8. Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov

Kupec ima pravico, da nam v 10 dneh od prevzema izdelkov sporoči, da odstopa od pogodbe in bo vrnil izdelek, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. O tem, da bo določen izdelek vrnil, nam sporoči s klicem na telefonsko številko +386 51 245 222 ali pisno na elektronski naslov info@vivitos.si. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Ponudniku.

Izdelek nam kupec nato vrne najkasneje v 15-ih dni od sporočila o odstopu. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Ponudniku nepoškodovane, neodprte, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije (glej točko 15).

Izdelek nam pošljite na naslov:
Vivitos d.o.o. Draga 62 1000 Ljubljana

Za vrnjene izdelke Ponudnik uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek, vendar ne prej, preden je Ponudnik prejel zavrnjene izdelke. Vračilo vplačanega zneska izvrši Ponudnik na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca). Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov nas kontaktirajte na zgornje Omogočamo tudi zamenjavo izdelka.

9. Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na računu ali na garancijskem listu. Informacija o garanciji je navedena tudi ob predstavitvi izdelka v spletni trgovini. Če v spletni trgovini informacije o garanciji ni, potem izdelek garancije nima.

10. Dostava

Ponudnik bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku. Dostava običajno traja 2 dnelovna dneva. Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje.

V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju plača kupec tudi poštne stroške (stroški dostave v višini 3,00 EUR oz. brezplačno za nakupe v vrednosti nad 40 EUR, ki so prikazani na računu, ter 1,50 EUR provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije v primeru plačila po povzetju).

11. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Za varnost je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.

12. Varstvo otrok

Ponudnik v spletni trgovini ne sprejema naročil od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov. Ponudnik v spletni trgovini ne ponuja prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne bo sprejemal kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke, prav tako ne bo izdajal podatkov, sprejetih od otrok, tretjim osebam, razen staršem oziroma skrbnikom.

Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

13. Politika zasebnosti

Del teh Splošnih pogojev poslovanja je tudi Politika zasebnosti, ki je dostopna na spletni strani.

14. Mnenja uporabnikov in ocene izdelkov

Mnenja, komentarji in ocene izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj, komentarjev in ocen izdelkov, ki jih podajo uporabniki ali obiskovalci. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih, komentarjih in ocenah ter se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz teh informacij. Ponudnik mnenja, komentarje in ocene pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva, obscena ali po mnenju Ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom ali obiskovalcem spletne trgovine.

Z oddajo mnenja, komentarja ali ocene se uporabnik oziroma obiskovalec izrecno strinja s pogoji uporabe in Ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega besedila v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino mnenja, komentarja ali ocene uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih trženjskih komunikacijah. Avtor mnenja, komentarja ali ocene hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja, komentarje ali ocene ter da te pravice brezplačno, neizključno in časovno neomejeno prenaša na Ponudnika.

15. Odgovornost

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni v njegovi spletni trgovini, vendar se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov, ki so objavljeni v spletni trgovini. V takem primeru bo Ponudnik uporabnika (kupca) obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali spremembo naročila (glej točko 5.).

Čeprav se Ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije izdelkov, ki so naprodaj v spletni trgovini, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Ponudnik od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. V primeru poškodovanja pošiljke to stori tako, da pošiljko prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik. Ponudnik bo skupaj s Pošto Slovenije poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

16. Pritožbe, spori in uporaba prava

Ponudnik spoštuje veljavne predpise s področja varstva potrošnikov. Ponudnik ima vzpostavljen učinkovit sistem obravnavanja pritožb in ima določeno osebo, s katero se v primeru težav uporabnik (kupec) lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Uporabnik (kupec) se v primeru težav lahko po pomoč obrne na tel. Št.: +386 51 245 222. Pritožbo lahko uporabnik (kupec) odda na elektronski poštni naslov info@vivitos.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil uporabniku (kupcu), kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) izključno krajevno pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Ponudnik in uporabnik (kupec) kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču. Za te Splošne pogoje poslovanja in za vse spore med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

17. Spremembe splošnih pogojev poslovanja

Ponudnik lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine Ponudnika, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Splošne pogoje poslovanja. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Uporabnik, ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Splošnih pogojev poslovanja ne strinja, mora v roku osmih dni od objave obvestila o spremembi in/ali dopolnitvi Splošnih pogojev poslovanja o tem obvestiti ponudnika na info@vivitos.si, sicer se po izteku tega roka šteje in nasproten dokaz ni dopusten, da uporabnik spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja sprejema.

Splošni pogoji poslovanja so bili posodobljeni septembra 2016.

Želimo vam obilo uspešnih nakupov in zadovoljstva z uporabo izdelkov iz naše spletne trgovine!

IZJAVA GLEDE PREHRANSKIH IN ZDRAVSTVENIH TRDITEV PRI OPISIH IZDELKOV
Vse informacije na straneh spletne trgovine Mgnificent (www.mgnificent.com), so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Politika zasebnosti

Vaše članstvo in nakup sta popolnoma varna.

V podjetju Vivitos d.o.o. (v nadaljevanju: ponudnik), cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Kot upravitelji spletne strani Mgnificent, dostopne na povezavi http://www.mgnificent.com (v nadaljevanju: spletna stran), vseh njenih sestavin in podstrani, kot je opredeljeno v Pogojih poslovanja, smo zato v namen varovanja vaše zasebnosti in podatkov uredili to politiko zasebnosti.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s Ponudnikom. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Politika varovanja osebnih podatkov Politika varovanja osebnih podatkov na kratko pomeni:

 • Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
 • Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki.
 • Vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor boste privolili v kontaktiranje (Pristopna izjava).
 • Ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil in primerih določenih v ZEKom, 109. Člen.
 • Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Politika varovanja osebnih podatkov podrobneje:

Izjava ponudnika o politiki varovanja osebnih podatkov
Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Vse spletne aktivnosti ponudnika so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Zbiranje in obdelovanje osebnih podatkov
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov ipd.. Ponudnik ne zbira vaših osebnih podatkov, razen, kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu izdelkov ali kadar se naročite na naše e-novice.

Uporaba in širjenje osebnih podatkov
Ponudnik bo uporabil vaše osebne podatke zaradi izpolnitve sklenjenih pogodb oziroma vaših naročil, zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami in za namen neposrednega trženja. Ponudnik ne bo posredoval vaših osebnih podatkov tretji stranki ali jih kakor koli tržil drugje, razen če posredovanje podatkov tretji stranki izrecno dovolite.

Svoboda izbire
Informacije, ki jih o sebi posredujete ponudniku, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati. Uporabniki, ki se želite odjaviti od prejemanja e-novic, lahko pišete na e-naslov info@vivitos.si. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@vivitos.si.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)
Kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki
Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in omogočajo naši strani prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani.

Spletno mesto www.mgnificent.com uporablja piškotke v dveh kategorijah.

1. Potrebni piškotki

cookie_consent_level
Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Stran uporablja piškotek za pomnjenje nastavitev piškotkov.

CMSSESSID
Veljavnost piškotka do konca seje. Identificira obiskovalca spletne strani in mu zagotavlja osnovne funkcije spletne strani.

   
2. Piškotki namenjeni za boljšo učinkovitost

* Google Analytics

__utma
Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Uporabljen je za razlikovanje med uporabnikom in sejo. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __ utma piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmb & __utmc
Veljavnost piškotka 30 min. Uporabljen jr za določitev nove seje/obiska. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __utmb ali __utmc piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmz
Veljavnost piškotka 6 mesecev. Shranjuje vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki opredeljuje kako je uporabnik prišel na stran. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmv
Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Uporabljen za shranjevanje variabilnih podatkov na ravni obiskovalca. Piškotek je ustvarjen, če razvijalec uporabi _setCustomVar metodo z poljubno variablo na ravni obiskovalca. Piškotek je tudi uporabljen pri _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov
Ali se strinjate, da spletno mesto uporablja piškotke?

Se strinjam Se ne strinjam

Varnost
Ponudnik si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe
Ponudnik močno priporoča vsem staršem in skrbnikom, da naučijo svoje otroke in oskrbovance varnega in odgovornega ravnanja z osebnimi podatki na medmrežju. Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Ponudnik ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Pravica do obveščenosti
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike varovanja zasebnosti. Pišite nam na info@vivitos.si. Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb
Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena v tej politiki zasebnosti. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Posodobljeno: september 2016

MgNIFICENT NOVOSTI

Prijavite se na naše novice in bodite obveščeni o novostih in ugodnostih.Prejemanje e-novic
Radi bi vas obveščali o novostih v naši ponudbi, dogodkih in posebnih akcijskih ponudbah, ki smo jih pripravili za vas.
Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki ravnamo zelo pazljivo in v skladu z veljavno zakonodajo.
Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje svojih e-novic in e-vabil.
Preberite si več o Varovanju osebnih podatkov.